streda 23. decembra 2009

Star Trek: Judgment Rites

Pošta je počas vianočných sviatkov nevyspytateľná, a tak sa ku mne dnes poobede dostal ešte jeden balíček. Ako už názov napovedá jedná sa o klasickú adventúru zo sveta Star Treku. Pravda, jednu krabicu s hrou už doma mám (tuším som ju objavil za smiešny peniaz v Lacných knihách), ale nie limitovanú zberateľskú edíciu.

Samozrejme hneď ako som ju objavil, musel som ju mať. Hlavne preto, že na svoju dobu má celkom zaujímavý obsah. Určite je to jedna z prvých hier, ktorá obsahuje dnes tak bežné "Making of..." video (linkoval som ešte na starom blogu), rozhovory s Leonardom Nimoyom a Genem Roddenberrym. K tomu ešte odznak s tematikou Judgment Rites a... videokazeta s dvoma epizodami klasického Star Treku - "Errand of Mercy" a "The City On the Edge Of Forever".

Celá krabica je vo výbornom stave a naozaj pekne prevedená. Mám taký pocit, že niektoré tzv. súčasné zberateľské edície niekedy vyzerajú ako krabičky od "budgetových" verzií :-)

Hra bez problémov funguje v DosBoxe i v základných nastaveniach. Obe hry totiž patria medzi bezproblémové staré hry (aspoň čo sa najnovšej verzie dosboxu týka).

1 komentár: